dilluns, 18 de juny del 2018

EL CURS S'ACABA...

Arriba final de curs. Toca mirar enrere i veure tot el que hem arribat a fer.


En aquesta entrada, us volem ensenyar activitats de Pastoral que hem fet al llarg del curs. Com ja sabeu, l'objectiu és que a l'escola es respiri Pastoral per tots els racons.


Sempre comencem l'inici de curs amb una celebració a la capella per tal de donar gràcies per un curs més i desitjar que tot vagi molt bé.

A l'octubre, vam participar a la campanya del Domund (Dia dels missioners). En total vam recaptar 1.694€. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

A l'octubre també va començar la catequesi de Comunió i de Confirmació.

Al novembre, vam participar a la campanya del Gran Recapte organitzada per Càritas a tot Catalunya. Més de 150 voluntaris de la nostra escola (entre alumnes, pares, exalumnes, professors...) van col·laborar en diferents supermercats de la nostra ciutat.



El mes de desembre va estar ple d'activitats:

  • El dia 15 de desembre vam fer la Xocolatada Solidària, on vam participar tota l'escola (alumnes i professors). A les 5 de la tarda es va fer a Educació Infantil. Va ser una gran diada!
  • També vam fer la paradeta solidària, on van col·laborar amb diferents manualitats els nens/es i nois/es de catequesi, així com alguns alumnes voluntaris de Secundària i Primària. Tot el que es va recaptar va ser en benefici de la nostra ONG, Manyanet Solidari.
  • El diumenge 17 de desembre, dia del Pare Manyanet, vam celebrar la Missa Familiar, on vam celebrar també els anys de casats d'alguns matrimonis de la nostra escola. A més, els alumnes de Primària van fer el seu festival Gospel, la recaptació del qual va anar destinada a La Marató de TV3.
  • El dimecres 20 de desembre, amb els nois i noies de Confirmació, vam fer la Pregària d'Advent. Primer es va fer una breu celebració a la capella, i després vam compartir junts un sopar de germanor.

El mes de gener va començar amb el Dia de la Pau, el 30 de gener, una jornada de reflexió sobre la Pau i la No violència. Tota l'escola hi vam participar fent un cor enorme al mig del pati i cantant una cançó tots plegats.

El 17 de febrer, l'equip de Pastoral vam assistir a la Trobada de Pastoralistes de les escoles Manyanet, que va ser a Begues. Una jornada per compartir inquietuds, projectes i experiències.




El mes de març es va fer la Calçotada familiar, organitzada per l'AMPA de l'escola. Vam fer un bingo solidari i una classe de Zumba en benefici de Manyanet Solidari.

Durant el mes de març també es va fer la campanya d'apadrinaments, per tal d'ajudar els nens i nenes de Colòmbia i Camerun. Vam poder recollir 2.173€. Moltes gràcies!!


Els dies 21, 22 d'abril i 5 i 6 de maig vam celebrar les Primeres Comunions a l'escola. En total 61 nens i nenes van rebre el sagrament. I el divendres 4 de maig hi va haver la Confirmació de 15 joves de la nostra escola, on ens va acompanyar el sr. Arquebisbe Jaume Pujol. 

El 16 de maig es va donar per acabada la catequesi. Moltes gràcies a les famílies per confiar en nosaltres en la preparació dels sagraments a l'escola!






Els dies 19 i 20 de maig vam fer la Trobada d'escoles Manyanet a Begues. Un total de 69 alumnes de 6è i 1r d'ESO de la nostra escola van compartir dos dies de jocs i convivència amb altres nois i noies de les escoles Manyanet de Catalunya. Una bonica experiència!


El divendres 8 de juny, tota l'escola vam participar també a l'Esmorzar Solidari, on vam compartir tots junts un esmorzar i la recaptació del qual va anar en benefici de la nostra ONG. Des d'aquí volem agrair la vostra col·laboració en totes les campanyes. Amb vosaltres, tot canvia!


Per últim, el diumenge 17 de juny es va celebrar la Missa Familiar amb els nens i nenes de Primera Comunió i els joves de Confirmació, que va acabar amb una foto de grup i un piscolabis que vam compartir tots junts.



Moltes gràcies a tots per la vostra confiança, ajuda, suport i col·laboració durant aquest curs. Que passeu unes molt bones vacances i ens tornem a trobar al setembre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada